• pic1

Voorwaarden

Huurvoorwaarden 2014

1. Het betreffende contract is afgesloten voor de vermelde periode op het huurcontract. De huurder heeft geen recht op de woning buiten deze periode. In principe geldt er een minimumverblijf van 7 dagen.
2. De gepubliceerde prijzen zijn de prijzen per week (tenzij anders vermeld) van zaterdag tot zaterdag. De vermelde prijzen zijn onder voorbehoud van veranderingen.
3. De huurder moet het betreffende eigendom bij zijn vertrek schoon achterlaten.
4. U bent verplicht om bij aankomst aan de vakantiewoning een waarborg (E500,=) overgeboekt te hebben bij reservering van de te huren villa. Het exacte bedrag staat op Uw huurovereenkomst vermeld. De eigenaar/verantwoordelijke ter plaatse heeft het recht U de toegang tot de woning te ontzeggen indien U geen waarborg per bank / postbank / of internet heeft overgemaakt.
5. Alle verlies door breuk of schade aan de woning moet door de huurder vergoed worden of de borg wordt niet direct overgeboekt na de huurperiode aan de huurder. De eigenaar, of zijn verantwoordelijke geeft bij aankomst van de huurder de sleutel en de nodige inlichtingen betreffende het gebruik van de woning. De te vergoeden schade mag worden ingehouden van de waarborgsom.
6. De woning mag betrokken worden vanaf 16.00 u tot 21.00 uur en moet verlaten worden voor 10.00 u. (In verband met schoonmaak). Bij aankomst later dan 21:00 uur worden hier extra kosten voor berekend (kosten E50,00).
7. Het aantal personen dat de woning betrekt mag niet hoger zijn dan vermeld in het contract. Als bij aankomst ter plaatse blijkt dat er meerdere personen zijn dan vermeld heeft de eigenaar/verantwoordelijke het recht een meerprijs te vragen of het teveel aan personen te weigeren (ook het plaatsen van tenten, campers of caravans is verboden zonder de uitdrukkelijke toestemming van de eigenaar). Huisdieren worden niet toegelaten in de vakantiewoningen.
8. Het water-, gas en elektra verbruik tijdens Uw verblijf zit in de huurprijs (tenzij anders vermeld). U dient ten alle tijden een volle gasfles bij het verlaten van de woning na de huurperiode achter te laten, zo niet dan wordt dit verrekend met de waarborgsom.
9. Zwemmen in prive-zwembad aan de woning, is op eigen risico. De eigenaar is niet verantwoordelijk voor gebeurlijke ongevallen in en rond de woning.

10.Bij het verlaten  van de accommodatie zorgt de huurder er voor:
*Vuilnis in de centrale afvalcontainers te deponeren.
*Servies goed, bestek en keukengerei schoon achter te laten en op de daartoe bestemde plaats.
*Afwasmachine leegruimen en schoon achterlaten
*Beddengoed af te halen.
*Barbecue schoon en leeg opleveren
*Tuin en terras vrij van afval en sigaretten filters
*Tuin meubilair op de plek zoals dit op de eerste huur dag is in gebruik genomen.
*Extra schoonmaakkosten kunnen in rekening gebracht worden wanneer het huis niet schoon *wordt bevonden door de huiseigenaar en/of controleur.

Toeristenbelasting:

Vanaf 1 november 2012 zal Catalonia als eerste en enige deelstaat/regio van Spanje een toeristenbelasting heffen. Bij deze woning dient u er rekening mee te houden dat er bij aankomst op kantoor toeristenbelasting wordt gevraagd. De toeristenbelasting geldt zowel voor buitenlandse toeristen alsook Spanjaarden die in Catalonia op vakantie gaan .Appartementen en vakantiewoningen is 0,75 euro per nacht/persoon in Barcelona en 0,50 euro in de rest van Catalonia. De prijzen zijn altijd per persoon per nacht voor personen van 16 jaar en ouder. Maximaal worden er 7 nachten afrekent dus nooit meer. De toeristenbelasting dient te plaatse te worden voldaan.

Huurprijs en betaling:

1. Huurprijzen worden berekend per week (tenzij anders vermeld.
2. De huurprijs is inclusief: water, gas en elektra (tenzij anders vermeld).
3. De huurprijs is exclusief schoonmaakkosten. Schoonmaakkosten bedragen E130=
4. Na ontvangst van de reservering c.q. huurcontract dient een bedrag gelijk aan 50% van de huurpenningen te worden voldaan. Na ontvangst van dit voorschot is de boeking definitief, deze betaling dient binnen 13 dagen na boeking te zijn voldaan en bij ons te zijn binnen geboekt.

Het restant moet uiterlijk 6 weken voor de aanvang van het verblijf in de vakantiewoning door eigenaar zijn ontvangen. Indien dit niet heeft plaats gevonden, zal de huurder een brief ontvangen met het verzoek het restant binnen 5 werkdagen te betalen. Gebeurt dit niet, dan zal dit gezien worden als een annulering van de woning door de huurder en zijn de annuleringsvoorwaarden van artikel 4 van toepassing. eigenaar heeft dan tegelijkertijd het recht de betreffende vakantiewoning opnieuw voor verhuur aan te bieden. Indien de reservering minder dan 6 weken voor de aanvang van de huurperiode plaats vindt, dan dient betaling van de volledige huurprijs per ommegaande plaats te vinden.

Wanneer u uw boeking voltooit, accepteert u hiermee dat u de algemene voorwaarden gelezen en begrepen heeft en met de inhoud hiervan akkoord gaat.

Huurvoorwaarden 2014
Vakantie & privacy en luxe

* Internet 40Mb
* Zoutwater zwembad
* Airco
* Nederlandse Tv binnen en buiten
* Verwarmd zwembad
* Buitenkeuken
*Gratis WiFi strand St. Antoni
* Gebruik van tennisbaan Gratis

* Zwembad afscheiding voor de kleine bezoekers!